Aquatadeus cool me down gyógyvíz spray 125ml

Összetevők
Ajánlott fogyasztói ár: 4990 HUF

 

Ajánlott alkalmazás:

Használat előtt mindig alaposan rázza fel a palackot. A kezelni kívánt bőrfelületet javasolt naponta 2- 5 alkalommal kezelni (besprayzni), majd hagyni, hogy beszívódjon, illetve kifejthesse hatását. A kezelés minimum 2-6 hétig tartson

Csomagolás, szín, illat:

Fehér fém, aeroszolos flakon, fehér műanyag kupakkal, folyékony vizes állag, natúr illat.

Kiszerelés:

125ml

Specifikációk:

Szilikon-, ásvány olaj, paraffinolaj-, parabén-, szulfát- és PEG-mentes

Gyártó:

Vitrasan GmbH

Cikkszám: AQUATADEUS_CMD Kategóriák: ,

Az Aquatadeus egy speciális ápoló sorozat problémás bőrre. A termékek esszenciája az értékes Aquatadeus gyógyvíz. Ez bizonyítottan segít neurodermatitisz, pikkelysömör (psoriasis), ekcéma, valamint láb- és körömgomba esetén. Tudományosan tesztelt és Ausztriában gyógyvízként hivatalosan elismert. Az Aquatadeus gyógyvíz egy 1100 méter tengerszint feletti magasságban lévő forrásból, Öblarnból (Steiermark), Ausztriából származik. Ennek hatása már a 17. században ismert volt. Különlegessége alacsony pH-értéke, valamint magas szulfát és ásvány tartalma. Az Aquatadeus termékek: szilikon, paraffin, ásványi olaj és parabén mentesek és nem tartalmaznak mesterséges színezéket.

A Gyógyvíz spray, az Akut krém és a testápoló tartósítószer mentesek. A Sampon, a Tusfürdő és a Törlőkendő enyhén tartósítottak.

A Defensil® plus egy speciális hatóanyag, amelyet néhány termék (Akut krém és Törlőkendő) tartalmaznak. Ez egy tiszta növényi kombináció, ellenőrzött biológia termesztésből származó feketeribizli magolajból, szívmag kivonatból és napraforgóolaj koncentrátumból. A Defensil® plus egy ideális hatóanyag kombináció érzékeny, irritációra hajlamos és stresszes bőrre – nyugtató, csillapítja a viszketést és segít stabilizálni a védőgátat.

Cool me down gyógyvíz spray

Cool me down gyógyvíz spray

Az Aquatadeus gyógyvíz az ausztriai Öblarnban található Aquatadeus gyógyforrásból származik. A korábban a Thaddäusquelle nevet viselő forrás magnézium, vas és szulfát tartalma miatt hivatalosan is gyógyvíz minősítést kapott. A természet  gyógyító erejével a gyulladásos és fertőző bőrbetegségek ellen. Alacsony pH-értékével, magas szulfát tartalmával és egyedülállóan magas koncentrációjú ásványianyag tartalmával az Aquatadeus gyógyvíz jelentős antimikrobiális hatást fejt ki a baktériumokra és gombákra.  

Figyelem! Nyomás alatt lévő tartály: hevítve kigyulladhat. Hőtől, forró felülettől, szikrától, nyílt lángtól, vagy egyéb gyújtóanyagtól elzárva tartandó. Ne dohányozzon mellette. Ne szúrja ki vagy égesse el használat után. Óvja a közvetlen napfénytől. Ne tegye ki 50 ° C-nál magasabb hőmérsékletnek.

Összetevők:

Aqua, Carbon Dioxide

Gyógyvíz-elemzés:

Az összetevők mg / kg-ban a “Grazi Ausztriának Egyeteme (Kémiai Intézet) 2006. június 20-i nagy gyógyvíz-analízise szerint” a következők: 3112,4 mg szulfát, 486,7 mg magnézium, vas (III) 254,7 mg, vas ( II) 178,4 mg, mangán 26,5 mg, cink 25,6 mg, szilícium 13,4 mg, kalcium 12,4 mg, nátrium 10,1 mg, bór 7,6 mg, alumínium 7,2 mg, klorid 6,6 mg, kálium 4,7 mg, stroncium 1,9 mg, ammónium 1,4 mg, nitrát 1,2 mg, 0,5 mg fluorid, 0,3 mg kén vegyérték, 0,1 mg hidrogén-karbonát, 0, 1 mg foszfát, 0,1 mg bárium, bromid <0,1 mg, nitrit <0,05 mg.

Még nincsenek értékelések.

„Aquatadeus cool me down gyógyvíz spray 125ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük