BYORIGIN Természetes Vesevédő tabletta

Összetevők
Összetevők:

lásd a termékleírásban.

Ajánlott alkalmazás:

Megelőzésre napi 1-3 db tabletta, önmagában vagy a táplálékkal elkeverve.

Csomagolás, szín, illat:

Fehér műanyag flakon, fehér műanyag kupakkal, kapszulás termék, gyógynövényes illat.

Kiszerelés:

50 tabletta

Specifikációk tablettánként:

természetes étrendkiegészítő, 19 aminosavval, a készítmény használatát jelezze az állatorvosnak.

Gyártó:

Byorigin Pharma Kft.

Cikkszám: BYORIGINVESEVEDO Kategória:

Byorigin Pharma: innováció és természetes gyógymódok találkozása. A Byorigin Pharma Kft. olyan megoldások kifejlesztésébe vágott bele, amelyek ötvözik a tradicionális gyógymódokat a korszerű gyógyszer-technológiai eljárásokkal. Így jött létre hosszú évek kutatómunkája után a humán és állati termékek tökéletes megoldása. Munkánk során a gyógyszerész szaktudás csillapíthatatlan lelkesedéssel és a természet iránti határtalan szeretettel párosul. Éppen ezért a Byorigin termékek előállítása során is kizárólag első osztályú alapanyagokkal dolgozunk, kiemelten figyelve a környezet védelmére.

BYORIGIN Természetes Vesevédő tabletta

BYORIGIN Természetes Vesevédő tabletta

A Füzike a vérre, a szövetre van hatással. Hatását a vizeletkiválasztó rendszeren, a vesén, a véren, a nemi szerveken keresztül fejti ki. Fertőtlenítő, gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, szövet és vértisztító hatással rendelkezik. Használható vese és hólyagfertőzések, megbetegedések, prosztatagyulladás, prosztata megnagyobbodás (hypertrophia), méh- és petefészek fertőzés, és ezek gennyes, véres, vagy daganatos, rákos megbetegedései, és egyes sugárártalom esetén. Ezek a növénykék, bár széles hatásfokkal nem rendelkeznek, de ez az egy hatásuk, nagyon eredményes, és fontos lehet számunkra. Magyarországon a Mátrában biztosan találkozunk vele. Megfigyeléseim szerint az erdei állatok is előszeretettel csipegetik, de nem tépik ki (kivéve a vadmalacokat). Erős hatású gyógynövény. Használható minden vizeletkiválasztó-rendszeri megbetegedés, de főleg a gennyes vesemedence, vagy hólyag esetén. Veseteák állandó alkotórészévé válhat, főleg vesezsugornál nagy segítség. A vesében elhelyezkedő jóindulatú polipokat, daganatokat is felszámolja. Ezt azért fontos kiemelnem, mert amennyiben a vesét ezek kitöltik, lehet, hogy magát a vesét is el kell távolítani. Főleg a gyulladások, és a gyulladás következményeként létrejött szövetelváltozások gyógynövénye.

A HELYES ALKALMAZÁSRA VALÓ JAVASLAT:

  • A hagyományos táplálási szokások megváltoztatása nélkül adható.
  • A tabletta önmagában is adható, de száraz és nedves tápba is bekeverhető.
  • Érzékeny, válogatós állatok részére a tápba kell keverni.

Túladagolás esetén:
Véletlen túladagolás vagy a háziállat által történő felzabálás esetén megfigyelhető tünetek: fokozott éberség, szájszárazság (folyadékpótlás szükséges!) és / vagy vérnyomáscsökkenés. Túladagolás esetén keresse fel az állatorvost!

Összetevők:

1 db tablettában (kb. 180 mg), Kisvirágú füzike (Epilobium parviflorum) 20 mg, állati nyersfehérje, halliszt, húsliszt, tablettázási segédanyagok (metilcellulóz, tápiókakeményítő, talkum, magnézium-sztearát)

Még nincsenek értékelések.

„BYORIGIN Természetes Vesevédő tabletta” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük