BYORIGIN Huminsav tabletta

Összetevők
Összetevők:

lásd a termékleírásban.

Ajánlott alkalmazás:

Megelőzésre napi 1-3 db tabletta, önmagában vagy a táplálékkal elkeverve. Gyógyszer- és vitamin adagolásától számítva 2 óra eltéréssel kell adni.

Csomagolás, szín, illat:

Fehér műanyag flakon, fehér műanyag kupakkal, tablettás termék, gyógynövényes illat.

Kiszerelés:

50 tabletta

Specifikációk tablettánként:

CBD (kannabidiol) 3,00 mg, süngomba (Hericium erinaceus), szárított 16,00 mg, a készítmény használatát jelezze az állatorvosnak.

Gyártó:

Byorigin Pharma Kft.

Cikkszám: BYORIGINNYUGTATO-1 Kategória:

Byorigin Pharma: innováció és természetes gyógymódok találkozása. A Byorigin Pharma Kft. olyan megoldások kifejlesztésébe vágott bele, amelyek ötvözik a tradicionális gyógymódokat a korszerű gyógyszer-technológiai eljárásokkal. Így jött létre hosszú évek kutatómunkája után a humán és állati termékek tökéletes megoldása. Munkánk során a gyógyszerész szaktudás csillapíthatatlan lelkesedéssel és a természet iránti határtalan szeretettel párosul. Éppen ezért a Byorigin termékek előállítása során is kizárólag első osztályú alapanyagokkal dolgozunk, kiemelten figyelve a környezet védelmére.

BYORIGIN Huminsav tabletta

BYORIGIN Huminsav tabletta

A Byorigin Huminsav tabletta 100 %-ban természetes anyag. Barnás-fekete színű por, oxi-humolitból (leonarditból) nyerik – azaz olyan anyagból, mely az őskori növényi eredetű anyagok természetes humifikációja (humuszképződés) során keletkezett. Illata és íze erősen a humuszos talajéra emlékeztet. Nagyfokú biológiai hatékonysággal rendelkezik. Az állat szervezetébe kerülve folyamatosan megköti a táplálékban lévő méreganyagok és allergének legnagyobb részét. Ezáltal Kedvencünk kiválasztó szervei megkönnyebbülnek és megkezdik a test regenerációját. Helyreáll a bélflóra, ennek köszönhetően javul a felszívódás is. Hiánybetegségek esetén a mikroelemeket is leadja a szervezetnek, mivel az enzimek működéséhez fontosak a mikro- és makroelemek. A Byorigin Huminsav tabletta emésztőrendszerre gyakorolt pozitív hatásának köszönhetően jobb a tápanyagok, vitaminok felszívódása. A benne lévő ásványi anyagok, nyomelemek segítik a vitaminok beépülését. Az immunrendszer a huminsav adása hatására megerősödik! A huminsav az emésztőrendszer állapotát a fiziológiás állapotához közelíti, segíti.

Figyelmeztetés! Az eledelkiegészítő nem gyógyszer, nem helyettesíti az orvosi kezelést. Betegség esetén forduljon az állatorvoshoz! A készítményt tartsa kisgyermekektől elzárva! A tabletta adagolásának hatására az ürülék színe feketére változik.

Összetevők:

1 db tablettában (töltettömeg kb. 180 mg): Huminsav (természetes eredetű) 18 mg, állati nyersfehérje, halliszt, húsliszt, tablettázási segédanyagok (metilcellulóz, tápiókakeményítő, talkum, magnézium-sztearát)

Még nincsenek értékelések.

„BYORIGIN Huminsav tabletta” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük